راه‌های کسب درآمد از سایت

 

راه‌های زیادی برای کسب درآمد از طریق وبلاگ و یا وب‌سایت وجود دارد. اگر شما هم علاقه‌مند به کسب درآمد آنلاین هستید، جای مناسبی را انتخاب کرده‌اید.
در این مقاله استراتژی‌ها و روش‌هایی را که بیشتر سایت‌های موفق (داخلی و خارجی) برای کسب درآمد استفاده می‌کنند را مطرح خواهیم کرد. بنابراین پس از مطالعه این متن با راه‌های کسب درآمد از وب سایت آشنا شده و با به کارگیری ابزارهای موجود می‌توانید سایت خود را به ماشین پولسازی تبدیل کنید.

کسب درآمد از سایت

اما قبل از اینکه آموزش را شروع کنیم، لازم است که یک موضوع خیلی مهم را بدانید. خوانندگان مطالب سایت ارزش یک وب‌سایت را مشخص می‌کنند، پس باید همیشه به آن‌ها توجه داشته باشید و بتوانید خوانندگان وفادار برای سایت خود جذب کنید.
همچنین موضوعی که برای فعالیت وب‌سایت انتخاب می‌کنید بسیار مهم است. بهتر است که موضوع وب‌سایت را متناسب با دانش و علاقه خود انتخاب کنید؛ و البته از میزان رقابت در آن حوزه هم مطلع باشید.

اگر یک وب‌سایت پربازدید در حوزه مناسب داشته باشید، پول پارو خواهید کرد. اما قبل از دست یابی به این گنج آنلاین لازم است که سختی‌های آن را هم بپذیرید. استفاده از یک مدل کسب درآمد مناسب تفاوت‌های بزرگی در میزان درآمد شما خواهد داشت.

 

به طور کلی، مدیران سایت‌ها به دو روش پول بدست می‌آورند:

  1. فروش اجناس خود (ارائه خدمات، فروش محصولات دیجیتال و یا فیزیکی، کتاب الکترونیکی و دیگر مطالب پولی)
  2. تبلیغات و واسطه گری (فروش و ترویج خدمات و محصولات دیگران)

شما چگونه می‌توانید از سایت خود درآمد کسب کنید؟ روش‌های زیر را نگاه کنید.


فروش جایگاه تبلیغات

عکس

رایج‌ترین شیوه کسب درآمد از طریق سایت فروش جایگاه‌های تبلیغاتی می‌باشد. در این روش فضایی از سایت خود را برای درج بنرهای تبلیغاتی به افراد و کسب و کارهای دیگر واگذار خواهید کرد. البته این مورد به همین سادگی هم نیست، اما به نسبت ترافیک سایت و جایگاه‌های تبلیغاتی می‌توانید مبالغ متفاوتی را از تبلیغ دهندگان دریافت کنید.

 

تبلیغات پرداخت به ازای مشاهده – CPM

در این حالت شما تبلیغات را در سایت خود قرار خواهید داد و بابت هر مشاهده تبلیغ توسط کاربر مبلغی را دریافت خواهید کرد.
در این روش لازم نیست که بازدید کننده عملی را انجام دهد (بر روی تبلیغ کلیک کند و یا خریدی داشته باشد) تنها مشاهده تبلیغ کافی است. در صورتی که وب‌سایت پربازدید داشته باشید این سبک از درآمدزایی مناسب خواهد بود. البته به دلیل امکان تخلفات زیاد، این مدل در بسیاری از سیستم‌های معروف لغو شده است و دیگر ارائه نمی‌شود.

 

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک – PPC

در این مدل شما تنها زمانی که بازدید کنندگان بر روی بنر و یا لینک‌های تبلیغاتی کلیک کنند، مبلغی را دریافت خواهید کرد. تبلیغات پرداخت به ازای کلیک در حال حاضر محبوب‌ترین مدل کسب درآمد آنلاین می‌باشد که در مقایسه با روشی مانند CPM بازدهی به مراتب بیشتری را هم دارد.

بزرگ‌ترین سرویس ارائه دهنده تبلیغات کلیکی Google AdSense می‌باشد اما متاسفانه برای کاربران ایرانی تحریم است. از سرویس‌های داخلی می‌توان به ای‌نتورک، کلیک یاب، صباویژن، یکتانت و دیگر شبکه‌های تبلیغاتی اشاره کرد.

تبلیغاتی کلیکی زمانی بیشترین بازدهی را خواهد داشت که وب‌سایت شما در یک حوزه خاص فعالیت داشته باشد. چراکه تعرفه هر کلیک متناسب با موضوع سایت‌ها تعیین می‌شود.

 

همکاری در فروش

همکاری در فروش که به عنوان CPA (پرداخت به ازای عمل) شناخته می‌شود، روشی بسیار سودآور برای کسب درآمد از طریق سایت می‌باشد. در صورتی که مدل کسب درآمد از طریق همکاری در فروش به درستی اجرا شود، بسیار سودآورتر از تبلیغاتی کلیکی و یا مشاهده‌ای خواهد بود. البته چون این روش سختی‌های خاص خود را دارد، کمی بیشتر به جزئیات خواهیم پرداخت.

همانطور که از نام این مدل مشخص است، شما در فروش محصول یا خدمات دیگران مشارکت خواهید کرد.

اما همکاری در فروش چگونه خواهد بود؟

در این مدل از کسب درآمد آنلاین شما محصول خاصی را در سایت خود تبلیغ خواهید کرد، حال اگر بازدید کنندگان آن محصول را برای رفع نیازهایشان مناسب ببینند، خرید صورت خواهد گرفت. در واقع، بازدید کننده از طریق یک لینک اختصاصی به سایت فروشنده هدایت خواهد شد و فروش به نام شما در آن سیستم ثبت خواهد شد.

در نتیجه، با توجه به پورسانت مشخصی که از پیش تعیین شده است، شما مبلغی را به عنوان حق کمیسیون دریافت خواهید کرد. چون در این روش تبلیغ دهندگان به خریداران جدید دسترسی پیدا می‌کنند، بازدید کنندگان محصولات مورد نیاز خود را پیدا می‌کنند، شما هم پورسانت دریافت می‌کنید؛ همکاری در فروش به یک سیستم کارآمد تبدیل شده است.

به زبانی ساده‌تر، در همکاری در فروش شما نقش یک واسطه را ایفا خواهید کرد که مشتریان را به فروشندگان ارتباط می‌دهید و بابت این کار مبلغی را دریافت می‌کنید.

نکته: زمانی که بخواهید از همکاری در فروش استفاده کنید، انتخاب یک سیستم نزدیک به حوزه فعالیت سایت شما بسیار مهم است. چراکه محصولاتی که می‌خواهید تبلیغ کنید، باید متناسب با موضوع سایت‌تان باشد.

نقد و بررسی‌های جامع برای محصولات بنویسید و البته هرگز محصولی را که خودتان استفاده نکرده‌اید را برای دیگران پیشنهاد ندهید (ممکن است اعتبار سایت‌تان به خطر بیفتد). در نقدی که می‌نویسید بدون هیچگونه طرفداری مزایا و معایب محصول را ذکر کنید.
به طور خلاصه، به بازدید کنندگان سایت خود کمک کنید تا بهترین محصول/خدمت را برای خرید پیدا کنند. در مورد گزینه‌های دیگر هم بنویسید. هرگز تنها یک محصول را پیشنهاد ندهید، بلکه انتخاب را به خواننده واگذار کنید. کسب و کار سایت شما بر اساس ارائه اطلاعات خواهد بود. پس تا جایی که می‌توانید گزینه‌های بیشتری را پوشش دهید.

 

فروش محصولات / خدمات خودتان

در صورتی که بخواهید خودتان به طور مستقیم از سایت‌تان درآمد کسب کنید، لازم است که تخصص / محصول برای ارائه داشته باشید.
برای مثال، یک توسعه دهنده وب با راه اندازی سایت می‌تواند خدمات پشتیبانی ارائه کند و از طریق تولید محتوای آموزشی برای سایت ترافیک جذب کند. و یا یک متخصص با تولید محصولات آموزشی و فروش آن‌ها از طریق سایت به کسب درآمد بپردازد.

برای درک بهتری از این موضوع به موارد زیر توجه کنید.

 

ایجاد دایرکتوری در سایت

یکی از خوبی‌های دایرکتوری محدود نبودن آن به چند شرکت یا شخص می‌باشد. افراد و شرکت‌ها می‌توانند اطلاعات خود را در آن ثبت کنند و شما از این بابت مبلغی را دریافت کنید. همچنین برخی از دایرکتوری‌ها ثبت اطلاعات را رایگان می‌گذارند و در مقابل از افرادی که به دنبال آن اطلاعات هستند، مبلغی را دریافت می‌کنند. و یا بر دریافت مبلغی مشخص برخی از آگهی‌ها را به عنوان حامی بیشتر در معرض نمایش می‌گذارند.

شما هم متناسب با نوع کسب و کار خود می‌توانید دایرکتوری ایجاد کنید و از طریق آن به کسب درآمد بپردازید. چند موضوع برای مثال:

  • دایرکتوری پزشکان
  • دایرکتوری شرکت‌ها
  • دایرکتوری آموزشگاه‌ها
  • دایرکتوری متخصصان
  • و غیره.

 

سایت کاریابی

در حال حاضر سایت‌های کاریابی از وضعیت مناسبی برخوردار هستند و درآمدهای مناسبی نیز کسب می‌کنند. در این شیوه از کسب درآمد اینترنتی شما یک وب سایت راه اندازی خواهید کرد تا شرکت‌ها بتوانند از طریق آن نیروی مورد نیاز خود را پیدا کنند. در مقابل افراد جویای شغل نیز کار مناسب خود را پیدا خواهند کرد.

در نتیجه، بسته به سیاست کاری خود می‌توانید از هر دو طرف و یا یکی از طرفین مبلغی را به عنوان حق‌الزحمه خود دریافت کنید.

نکته: کسب درآمد از دایرکتوری و یا سایت کاریابی ایده مناسبی است، چراکه لازم نیست خودتان کار زیادی انجام دهید اما راه اندازی این نوع سایت‌ها و به نتیجه رساندنشان به شناخت درست از بازار و سرمایه برای برندینگ نیاز دارد.

 

نقد و بررسی‌های حمایت شده

اغلب شرکت‌های کوچک برای معرفی محصولات خود به سایت‌های شناخته شده و با نفوذ پیشنهاد نقد و بررسی محصولشان را می‌دهند. شما هم می‌توانید چنین کاری را با دریافت هزینه انجام دهید. در سایت‌های ایرانی این موضوع بیشتر با عنوان رپرتاژ شناخته می‌شود و اغلب محتوای آن توسط خود تبلیغ دهندگان مشخص می‌شود!

هرچند که این سبک از کسب درآمد آنلاین بین وبمستران داخلی رواج پیدا نکرده است، اما برخی از وب‌سایت‌ها از همین راه درآمدهای مناسبی برای خود ایجاد کرده‌اند.

 

تولید محتوای پولی

دانش و مهارتی دارید؟ آن را در قالب محتوای آموزشی منتشر کنید. خوانندگانی که بخواهند آن مطلب را مشاهده کنند باید مبلغی را بپردازند. به بیانی دیگر، مطالب ارزشمندی را که نمی‌توان در قالب کتاب منتشر کرد را به این صورت منتشر کنید و کسب درآمد کنید.

حتی می‌توانید دوره‌های آنلاین ایجاد کنید تا کاربران با شرکت در آن دوره‌ها مطالب را به صورت درس دریافت کنند؛ و البته که برای شرکت در آن دوره‌ها باید مبلغی را پرداخت کرد!

البته اگر بخواهید به این شیوه عمل کنید، لازم است که بخشی از مطالب را به صورت رایگان منتشر کنید تا کاربران به کیفیت کار پی برده و تصمیم به خرید حق اشتراک بگیرند.

نکته: اگر محتوایی به صورت رایگان در اینترنت موجود باشد؛ این شیوه جواب نخواهد داد. پس به دنبال تولید محتوای اختصاصی باشید.

 

این مقاله تکمیل خواهد شد…

5/5 - (1 امتیاز)
منبع منبع
مقالاتی که شاید خوشتان بیاید
5 نظرات
  1. یاد مهر می گوید

    سلام امیر هستم ۲۲ سالمه و تازه اول راهم و خیلی ناامیدم نمیدونم چجوری
    موفق باشم لطفا راهنمایی کنید

    1. پیام کیوانی می گوید

      سلام، همانطور که خودتون اشاره کردید تازه اول راه هستید و الان زمان ناامیدی نیست! بلکه زمان حرکت روبه جلو و رشد و پیشرفت هست.
      اما چجوری؟ خب شما اول باید مشخص کنید که برنامه‌تون برای آینده چیست و به دنبال چه نوع موفقیتی و از چه طریقی هستید و چرا می‌خواهید به اون دستاوردها برسید؟
      وقتی که به این سوال‌ها جواب بدید شناخت بهتری از خودتان خواهید داشت و با یک برنامه‌ریزی خوب می‌تونید به موفقیت هم برسید.

  2. بازینام می گوید

    ممنون بابت مطالب خوبتون و اینکه مقاله تکمیل تر رو چگونه میتونیم تهیه کنیم؟

    1. پیام کیوانی می گوید

      این مقاله در دست نگارش و تکمیل هست. به محض اینکه کار تولید محتوا تمام شد در همین صفحه قرار خواهد گرفت. خبر به‌روزرسانی و تکمیل مقاله را از طریق ایمیل اطلاع خواهم داد.

  3. سایت کوتاه کننده لینک می گوید

    سلام ممنونم مطلب بسیار عالی بود موفق باشید

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.