آموزش کار با دسته ها در وردپرس

دسته‌ها یکی از طبقه بندی های داخلی و پیشفرض در وردپرس است که از آن برای مرتب سازی محتوای سایت به گروه های مختلف استفاده می شود. به عبارتی وب سایت ها به هنگام انتشار محتوا با استفاده از دسته‌ها مطالب خود را به بخش های گوناگونی تقسیم بندی می کنند.

مثال: ما در رسا لرن برای مدیریت بهتر مطالب سایت و همچنین دسترسی راحت بازدید کنندگان، محتوای سایت را با استفاده از دسته‌ها به بخش های مختلفی مانند کدنویسی و یا بازاریابی تقسیم بندی کرده ایم.

 

نحوه اضافه کردن دسته بندی وردپرس

وردپرس به صورت پیشفرض یک دسته به نام “دسته بندی نشده” ندارد؛ که قطعا نیازهای ما را برطرف نخواهد کرد. پس لازم است که دسته های مورد نیاز و مرتبط با سایت خود را ایجاد کنیم. بدین منظور از داشبورد وردپرس به مسیر نوشته‌ها»دسته‌ها مراجعه کنید.

صفحه دسته های وردپرس

در صفحه بازشده می توانید دسته های جدیدی را ایجاد کنید و موارد موجود را ویرایش یا حذف کنید. از آنجا که ما فرض را بر این گذاشته ایم که شما تازه با وردپرس شروع به کار کرده اید و تا به اینجا خودتان هیچ دسته ای را ایجاد نکرده اید، پس ابتدا کار را با ایجاد دسته جدید آغاز می کنیم.

افزودن دسته تازه

این بخش از صفحه 4 کادر دارد:

  1. نام – اسم دسته‌ای که می خواهید ایجاد کنید. مانند:”وردپرس
  2. نامک – آدرس URL دسته که می توانید فارسی یا انگلیسی وارد کنید. برای مثال ما نامک وردپرس را به صورت انگلیسی “wordpress” وارد کرده ایم.
  3. مادر – از طریق این کادر می توانید دسته ها را نیز مرتب کنید! اگر این گزینه را “هیچ کدام” انتخاب کنید، دسته به عنوان مادر ایجاد خواهد شد و اگر دسته دیگری را انتخاب کنید، به عنوان زیرمجموعه در نظر گرفته می شود.
  4. توضیح – محتویات این کادر توسط اکثر پوسته ها نادیده گرفته می شود؛ بنابراین لزومی به پر کردن آن نیست.

ایجاد سریع دسته جدید

علاوه بر روش فوق می توانید به هنگام ارسال نوشته جدید نیز اقدام به ایجاد دسته ها کنید. برای این منظور کافیست در صفحه افزودن نوشته از سمت چپ صفحه و کادر مربوط به دسته‌ها بر روی دکمه “+ افزودن دسته تازه” کلیک کنید.

ایجاد سریع دسته جدید وردپرس

کادر اول مربوط به نام و نامک دسته است و کادر دوم همانطور که مشخص است، برای انتخاب دسته مادر است.

 

ویرایش دسته ها

جهت ویرایش دسته ها از قبیل تغییر در نام و نامک و دسته مادر در صفحه دسته ها بر روی هریک کلیک کنید تا صفحه مربوط به ویرایش نمایش داده شود. البته لازم به ذکر است که اشاره کنم اگر نامک را تغییر دادید، مطمئن شوید که آدرس قبلی به آدرس جدید منتقل می شود.

Rate this post
مقالاتی که شاید خوشتان بیاید

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.